12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Πρόγραμμα Υποστήριξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας

Πατώντας το κουμπί SUPPORT NIFF θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του Paypal.

Σας ευχαριστούμε που εξασφαλίζετε πως οι νέοι δημιουργοί θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν τις ιστορίες τους στον κόσμο.

Επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε να δωρίσετε:


Εναλλακτικος τρόπος υποστήριξης:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5244-041269-167
BIC PIRBGRAA
IBAN GR2101722440005244041269167


Ειδικότερα για κάθε υποστήριξη από 25 € και άνω θα λάβετε μοναδικά δώρα!

  • 25 € / Θα λάβετε την ηλεκτρονική έκδοση του Καταλόγου Ταινιών της επετειακής 10ης εκδήλωσης κατευθείαν στη θυρίδα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου!
  • 50 € / Δείτε πρώτοι τις ταινίες που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο της δράσης SEE Talents! μέσω ψηφιακής λήψης τους.
  • 100 € / Λάβετε μια συλλογή των εκπληκτικών αναμνηστικών της επετειακής 10ης εκδήλωσης! Δικά σας t-shirt, κούπα, τσάντα και υπέροχες κονκάρδες.
  • Από 250 € και άνω / Φωνάξτε δυνατά "Αγαπώ το σινεμά" και επιπλέον όλων των ανωτέρω θα λάβετε την πολυτελή κασετίνα Blu-ray με τις καλύτερες ταινίες των προηγούμενων εννέα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Η κασετίνα θα περιέχει ένα φωτογραφικό λεύκωμα και ένα CD με αυθεντικά μουσικά θέματα από ταινίες του επετειακού 10ου Φεστιβάλ!

Ενισχύστε την προσπάθεια μας για πολιτισμό και ανάπτυξη.Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας. Δέκα χρόνια. Για τον πολιτισμό. Στην πράξη.


Aπό τότε που ξεκινήσαμε μεγαλώνουμε με την στήριξη των φίλων του σινεμά και πολύ εθελοντική δουλειά. Σήμερα είμαστε το μεγαλύτερο φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στην Ν.Α. Ευρώπη και το μοναδικό με πλήρη ψηφιακή υποδομή και 3D δυνατότητες.  Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε πολιτισμό στην πράξη, χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας.Aνακαλύπτουμε νέους δημιουργούς από την Ελλάδα και 23 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο πλαίσιο της δράσης SEE Talents! Τους δίνουμε βήμα, τους βοηθάμε να κάνουν τις δικές τους παραγωγές και  να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο!

Στα δέκα χρόνια του ΝIFF απολαύσαμε σινεμά και θέλουμε να το απολαύσουν όλοι. Διαλέγουμε τις καλύτερες  από τις 1500 ταινίες από 70 χώρες και ετοιμάζουμε μια συλλεκτική κασετίνα με Βlu-ray, φωτογραφικό λεύκωμα και CD με πρωτότυπη μουσική.

Σκεφτήκαμε να στήσουμε  ένα ραδιόφωνο με κινηματογραφικές μουσικές. Ένα ραδιόφωνο για όλους, για κάθε στιγμή, σε κάθε τόπο. Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΝIFF.

Xρειαζόμαστε τη βοήθεια των φίλων του σινεμά. Γίνε υποστηρικτής της προσπάθειάς μας σήμερα. Στήριξέ μας! Στήριξε το σινεμά!

Μαζί θα κάνουμε περισσότερα!

 


Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications