12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Η Κριτική Επιτροπή του SEE talents

Η Κριτική Επιτροπή του Digital View South East Europe


Πρόεδρος

Cecilia Felmeri, σκηνοθέτης. Ρουμανία

 

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Sapientia στο Cluj Napoca, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ιλινόις στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου Caragiale στο Βουκουρέστι. Μερικές από τις ταινίες της The Pill of Happiness (μικρού μήκους, 2012), Infinite minutes (μικρού μήκους, 2011), Mathias, Mathias (animated ντοκιμαντέρ, 2010), Cuckoo (μικρού μήκους, 2008), κλπ Επίσης έχει συμμετάσχει στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, της Βαρσοβίας , Mar del Plata IFF, Dok Leipzig, της Τρανσιλβανίας, κ.λπ. Έχει κερδίσει περισσότερα από 30 βραβεία για ταινίες μικρού μήκους. Ενδεικτικά: Βραβείο Cinemed, Καλύτερης Ταινίας στο Animest της Ρουμανίας, Καλύτερη Ταινίας Μικρού Μήκους στο Cinefest της Ουγγαρίας.

 

 

Μέλη:

Robert Lakatos, σκηνοθέτης. Ρουμανία

Γεννήθηκε το 1968. Είναι σκηνοθέτης ταινιών και καθηγητής στο τμήμα κινηματογράφου του Sapientia Hungarian University of Transylvania στο Cluj–Napoca της Ρουμανίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον κινηματογράφο στο Polish National Filmschool του Lodz. Για τις ταινίες του : Bahrtalo! (Καλή Τύχη!), Csendorszag (Γη της Ησυχίας), Ordogtergye (Έξυπνος Διάβολος),κ.α. έχει λάβει βραβεία από εξαιρετικά φεστιβάλ.

 

Κώστας Καρύδας, σκηνοθέτης. Ελλάδα

 

Είναι νεαρός σκηνοθέτης από την Ελλάδα. Αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση τη σκηνοθεσία.  Ασχολείται με τη σκηνοθεσία, σενάριο, μουσική σύνθεση, οπτικά εφέ. Έχει σκηνοθετήσει 4 ταινίες μικρού μήκους με την τελευταία του Activists να έχει διακριθεί σε φεστιβάλ. Έχει επίσης σκηνοθετήσει διαφημιστικά σποτ και μουσικά βίντεο.

 

 

 


 Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications