12ο Φεστιβάλ 21-25 Οκτωβρίου 2015
Add your e-mail to our mailing list

Η Κριτική Επιτροπή του DV SEE

Κριτική Επιτροπή Digital View Southeast Europe


Πρόεδρος


Mustafa Dok,
παραγωγός, Τουρκία 
 

 Ζει στην Γερμανία από το 1991. Όταν ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο  Mediahaus Camera Department, σπούδασε στο Βερολίνο στο Universität der Künste στη σχολή επικοινωνίας σε κοινωνικά και οικονομικά πλαίσια. Από το 1998 δούλεψε σε διαφορες κινηματογραφικές παραγωγές. Το 2008 ίδρυσε και έχει την διοίκηση της εταιρείας παραγωγής Bredok Film Production στο Βερολίνο. Έκανε την παραγωγή πολλών μεγάλου μήκους ταινιών και έκανε συμπαραγωγή με πολλές Τουρκικές και Γαλλικές εταιρείες παραγωγής. Οι πιο πρόσφατες συμπαραγωγές είναι “10 to 11” (Pelin Esmer, 2009) "The Watchtower (Pelin Esmer, 2011) "In Flames" (Murat Saracoglu, 2011) and “Singing Women” (Reha Erdem, 2012).Μέλη:

Θεοδώρα Βουτσά, ηθοποιός, Ελλάδα

Σπούδασε υποκριτική και παραγωγή στο Hofstra University NY. Ήταν η διευθύντρια παραγωγής όλων των παραγωγών επί 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε το 1998 και δούλεψε επί 6 χρόνια σαν ηθοποιός και παραγωγός στα Off Broadway theatres στη Νέα Υόρκη. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να συνεχίσει τις σπουδές της με γνωστές καθηγητές υποκριτικής. Γύρισε στην Αθήνα όπου συνέχισε την καριέρα της ως ηθοποιός. Πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε πολλές ταινίες όπως "The Free Diver" του Alki David και έπαιξε σε πολλά θεατρικά έργα. Ίδρυσε την προσωπική της εταιρεία και έκανε την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και μιας διαδικτυακής σειράς.

 Vivien Bullert,
ηθοποιός, Γερμανία

Την ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Albrecht Hirche και έπαιξε σε πολλές θεατρικές παραγωγές. Δούλεψε επίσης με πολλούς άλλους σκηνοθέτες σε διαφορετικά θέατρα της Γερμανίας. Στο τελευταίο της έργο έπαιξε την Claudia Cardinale στο "Spiel mir das Lied vom Tod" στο Volksbühne Berlin. Πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική ταινία “Anna und die Liebe“ και ίδρυσε τα γυναικεία συγκροτήματα “Super Pussy plays guitar" και “Maiden Monsters“. Το 2011 έπαιξε στην μεγάλου μήκους  “The Doll, Fatso & me“ του Felix Stienz.Menu
12th NIFF

Movibeta

FestHome
Με τη στήριξη

       

Με τη συνεργασία

           

Χορηγός βραβείου κοινού

   

Χορηγοί

               
               

Χορηγοί επικοινωνίας

           
designed by Colibri TORUS internet applications